Catena HOME

1. Politica de confidentialitate

Societatea noastra, Galenus SRL cu sediul în Galenus  SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Mun. Bucuresti, Bvdl. Unirii, nr. 15, bloc B3, birourile1,3 , sector 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5916/1999, avand cod unic de inregistrare 11906760, atribut fiscal RO s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, uncopildoriteuncopiliubit.ro. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, uncopildoriteuncopiliubit.ro. administrat de S.C. Galenus SRL. Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă pot fi cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate . Astfel de informații se prelucrează în conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:
  • informațiile colectate în scopurile mai sus arătate se refera la ;-
  • informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri. Detalii despre furnizorii sau partenerii nostri puteti gasi accesand acest link. Galenus SRL nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
  • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea Leaseweb Germany care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.
  • informațiile colectate sunt stocate pana la finalizarea scopului pentru care au fost colectate dar nu mai mult de 24 de luni de la ultima activitate.
  • în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergereadatelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrciționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să accesați acest link sau să ne scrieți fie prin e-mail la adresa [email protected], fie prin poștă la următoarea adresă poștală mun.București, șos.Chitilei nr.60, corp 1-C30, etaj 1, birou 7, sector 1, cod poștal 012393. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră vă rugăm să accesați acest link.
  • în mod implicit, site-ul uncopildoriteuncopiliubit.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.
  • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dvs. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoatră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.
  • în vederea furnizării de servicii electronice la distanță vă rugăm să consultați și condițiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.
  • noi folosim de asemenea canalele de  social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane spcifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre  pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.
Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului uncopildoriteuncopiliubit.ro constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail [email protected] Dacă doriți să primiți și prin e-mail această politică de confidențialitate vă rugam sa accesati acest link.

2. Termeni si conditii

Proprietarul site-ului uncopildoriteuncopiliubit.ro este societatea Galenus SRL cu sediul social in Mun. Bucuresti, Bvdl. Unirii, nr. 15, bloc B3, birourile1,3 , sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/5916/1999, avand CUI 11906760, capital social 200 lei si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.uncopildoriteuncopiliubit.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.uncopildoriteuncopiliubit.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre Galenus S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Galenus S.R.L. si acesta.

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre Galenus S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

Galenus S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, Galenus S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii Galenus S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.uncopildoriteuncopiliubit.ro produsele prezentate, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de Galenus S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

Galenus S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

Galenus S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit Galenus S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori. Aceste erori nu obliga Galenus S.R.L. la nicio actiune.

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.uncopildoriteuncopiliubit.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii Galenus S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Galenus S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

Site-ul www.uncopildoriteuncopiliubit.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Galenus S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, imaginile si simbolurile, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, Galenus S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Galenus S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori, in schimb isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Galenus S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

Galenus S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a caracteristicilor, imaginilor afisate pe site.

Galenus S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Galenus S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW. uncopildoriteuncopiliubit.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.uncopildoriteuncopiliubit.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ANGAJAREA RASPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

3. Politica de cookie

4. Drepturile tale

Sectiune exercitare drepturi
Vă informăm ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si societatea noastra:
  • Drept de acces – insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
  • Drept la rectificare – insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
  • Dreptul de a retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
  • Dreptul de a depune plangere – insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul la opozitie- insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor in anumite cazuri, inclusiv crearii de profiluri (marketing direct, cercetare stiintifica, istorica sau statistica, interesul legitim al operatorului, interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul).
Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus va rugam sa accesati link-ul EXERCITARE DREPTURI. Accesarea link-ului va conduce catre formularul Cerere inserat. Dupa completarea cererii Dumneavoastra pe formularul dedicat va rugam sa accesati butonul TRIMITERE CERERE, care este inclus in formular. Cererea Dumneavoastra va fi directionata automat catre Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal care va raspunde solicitarii Dumneavoastra in conditiile legii.

CERERI EXERCITARE DREPTURI

Subsemnatul, , prin prezenta, va solicit urmatoarele


DREPTUL DE ACCES  DREPTUL DE RECTIFICARE  DREPTUL DE STERGERE  DREPTUL DE RETRAGERE CONSIMTAMANT  
DREPTUL DE PORTABILITATE  DREPTUL DE RESTRICTIONAREA PRELUCRARII  DREPTUL LA OPOZITIE  

Va rugam sa bifati in casuta dorita si sa detaliati in caseta de mai jos:



Pentru a va putea indentifica in baza noastra de date este necesar sa ne furnizati urmatoarele date de contact:


5. Persoane Imputernicite

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul furnizarii de servicii online pe care le solicitati , societatea Galenus SRL apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de suport IT etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti. In cadrul acestor procese este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.